Capelle aan den IJssel Nijverheidstraat in verkoop

Genieten van een schitterend uitzicht over de Hollandsche IJssel? Jij kunt eigenaar worden van een twee-onder-een kap woning in Capelle aan den IJssel. Je kunt de woning casco kopen en volledig naar jouw eigen smaak afbouwen of wij bouwen de woning voor je af.

·         Nijverheidsstraat 198 casco € 205.000 kk – afgebouwd € 280.000 VON

·         Nijverheidsstraat 200 casco € 212.500 kk – afgebouwd € 287.500 VON

Voor meer informatie mail naar info@tsuontwikkeling.nl

20180504 nijverheidsstraat Capelle aan den IJssel.jpg

Start verkoop Het Depot Breda

21 September heeft de presale plaatsgevonden van het Depot in Breda.  In het voormalige hoofkantoor van Veolia worden een 17-tal appartementen gerealiseerd, daarnaast zullen er 5 appartementen op het dak worden toegevoegd. De brochure van dit project kunt u hier downloaden. De presale mocht zich verheugen op zo'n 150 potentiële kopers.

Helikoptervlucht (klein formaat).jpg

Verkoop Maximiliaanstraat Rotterdam van start!

This Side Up B.V. is door de gemeente Rotterdam geselecteerd voor de herontwikkeling van een voormalig schoolgebouw aan de Maximiliaanstraat 17-21 te Rotterdam.

Verkoop Brochure MAXIMILIAAN

Verkoop Brochure MAXIMILIAAN

Op 21 december 2016 is This Side Up B.V. gestart met de verkoop van de woningen. De herontwikkeling van het voormalige schoolgebouw aan de Maximiliaanstraat 17-21 te Rotterdam start het eerste kwartaal 2017. In dit bijzondere en karakteristieke gebouw worden 6 herenhuizen met een grote tuin en 2 royale appartementen gerealiseerd.

Wij zijn weer trots op het resultaat, wij hopen dat één van de woningen u ook weet te raken.  Voor meer informatie over dit project kunt u zich wenden tot onze projectwebsite: Maximiliaan

De verkoopprijzen beginnen vanaf € 195.000,- VON. Voor interesse kunt u contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@this-side-up.nl of te bellen naar 0348-478055.


 

Verkoop De Irene School gestart

De gemeente Krimpenerwaard heeft het plan van This Side Up B.V. geselecteerd als beste inzending voor de herontwikkeling van deze school. Wij zijn van mening dat zowel de locatie (en de directe omgeving) als het gebouw zich uitstekend leent voor een herbestemming naar woningen.

In juli 2015 is This Side Up B.V. gestart met de verkoop van 9 moderne woningen in het authentieke schoolgebouw aan de Schoolstraat te Krimpen aan de Lek.

Wij zijn weer trots op het resultaat, wij hopen dat één van de woningen u ook weet te raken.  Voor meer informatie over dit project kunt u zich wenden tot onze projectwebsite: de-irene-school.com

De verkoopprijzen beginnen vanaf € 150.000,- VON. Voor interesse kunt u contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@this-side-up.nl of te bellen naar 0348-478055.

 

 

 

Aloysiushof te Dongen

Eind 2015 is het project Aloysiushof in de verkoop gegaan.  Doordat de School direct aan de Pastoor Dirvenstraat ligt is dit het meest in het oog springende gebouw. Daarbij wordt dit gebouw gekenmerkt door de grote, rank gedetailleerde boogvormige raampartijen, het fraaie metselwerk en de imposante verdiepingshoogtes.

Wij zijn bijzonder trots op het resultaat, uiteraard hopen wij dat één van de woningen u ook weet te raken.  Voor meer informatie over dit project kunt u zich wenden tot onze projectwebsite: www.Aloysiushof.com 

De verkoopprijzen beginnen vanaf€ 185.000,- VON. Voor interesse kunt u contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@this-side-up.nl of te bellen naar 0348-478055.

School

Wij hebben in de school acht herenhuizen ontworpen zonder de constructieve structuur van het gebouw aan te passen. Dit heeft als gevolg dat de plattegronden allesbehalve standaard zijn. Het klaslokaal met de prachtige ramen is de woonkamer geworden, achter de constructieve schijven ligt aan het binnenhof de entree van de woning en de keuken. De verdiepingen zijn wat traditioneler ingedeeld met ruime slaapkamers en de badkamer.

Gymzaal

De gymzaal is onderverdeeld in zes woningen, in de oude gymzaal komen vier rijwoningen, op de kop komen twee twee-onder-één kap woningen. De gymzaal ligt aan het binnenhof op een verhoogd maaiveld. Hierdoor ontstaat bij de entree van de rijwoningen direct een terras pal op het zuiden. Aan de achterzijde hebben deze woningen nog een royale tuin met berging, deze tuin grenst uiteraard weer aan het natuurgebied.

De twee-onder-één kap woningen grenzen met de rug aan de rijwoningen. Dit worden prachtige, royale woningen met een grote, open begane grond en een tuin die in een L-vorm rond de woning ligt.