4 unieke schoolwoningen te Zwijndrecht

Binnenkort gaan wij in verkoop met 4 unieke schoolwoningen aan de Frans Halssttaat te Zwijndrecht De woningen variëren in grootte van ca. 120m² tot 145m². Voorinschrijven kan, stuur een mail naar info@tsuontwikkeling.nl, onder vermelding van 'De Toorts' of via de project website De Toorst. Wij informeren u dan over de voortgang en over de verkoopprijzen wanneer deze bekend zijn

Logo+de+Toorts.png

Te koop 8 ruime eengezinswoningen met uniek duurzaamheidsconcept

Aan de Veld en Beemd te Krimpen aan den IJssel, staat ter hoogte van nr. 25 het voormalige kantoor van Qua Wonen. Voor deze locatie heeft TSU Ontwikkeling B.V. in overleg met de gemeente Krimpen aan den IJssel een nieuwe bestemming bedacht. Het voormalige kantoorgebouw wordt vervangen door een 8-tal ruime nieuwbouw eengezinswoningen.  

 
Logo.png

In samenspraak met de gemeente is gezocht naar een stedenbouwkundige samenhang met de bestaande omgeving en het daarbij behorende groen en parkeren.  Als uitkomst hiervan kunnen wij met trotst u ons nieuwste project presenteren met een uniek duurzaamheidsconcept:

"Veld en beemd"

Het project omvat een tweetal woonblokken, bestaande uit een blok van 5 en 3 woningen. Alle woningen worden met een uniek gasloos concept opgeleverd en zijn allemaal voorzien van een diepe achtertuin met eigen berging.