Aloysiushof te Dongen

Eind 2015 is het project Aloysiushof in de verkoop gegaan.  Doordat de School direct aan de Pastoor Dirvenstraat ligt is dit het meest in het oog springende gebouw. Daarbij wordt dit gebouw gekenmerkt door de grote, rank gedetailleerde boogvormige raampartijen, het fraaie metselwerk en de imposante verdiepingshoogtes.

Wij zijn bijzonder trots op het resultaat, uiteraard hopen wij dat één van de woningen u ook weet te raken.  Voor meer informatie over dit project kunt u zich wenden tot onze projectwebsite: www.Aloysiushof.com 

De verkoopprijzen beginnen vanaf€ 185.000,- VON. Voor interesse kunt u contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@this-side-up.nl of te bellen naar 0348-478055.

School

Wij hebben in de school acht herenhuizen ontworpen zonder de constructieve structuur van het gebouw aan te passen. Dit heeft als gevolg dat de plattegronden allesbehalve standaard zijn. Het klaslokaal met de prachtige ramen is de woonkamer geworden, achter de constructieve schijven ligt aan het binnenhof de entree van de woning en de keuken. De verdiepingen zijn wat traditioneler ingedeeld met ruime slaapkamers en de badkamer.

Gymzaal

De gymzaal is onderverdeeld in zes woningen, in de oude gymzaal komen vier rijwoningen, op de kop komen twee twee-onder-één kap woningen. De gymzaal ligt aan het binnenhof op een verhoogd maaiveld. Hierdoor ontstaat bij de entree van de rijwoningen direct een terras pal op het zuiden. Aan de achterzijde hebben deze woningen nog een royale tuin met berging, deze tuin grenst uiteraard weer aan het natuurgebied.

De twee-onder-één kap woningen grenzen met de rug aan de rijwoningen. Dit worden prachtige, royale woningen met een grote, open begane grond en een tuin die in een L-vorm rond de woning ligt.