Capelle aan den IJssel in verkoop!

Genieten van een schitterend uitzicht over de Hollandsche IJssel? Jij kunt eigenaar worden van een twee-onder-een kap woning in Capelle aan den IJssel. Je kunt de woning casco kopen en volledig naar jouw eigen smaak afbouwen of wij bouwen de woning voor je af.

·         Nijverheidsstraat 198 casco € 205.000 kk – afgebouwd € 280.000 VON

·         Nijverheidsstraat 200 casco € 212.500 kk – afgebouwd € 287.500 VON

Voor meer informatie mail naar info@tsuontwikkeling.nl

20180504 nijverheidsstraat Capelle aan den IJssel.jpg

Binnenkort in verkoop! 9 Nieuwbouwappartementen in Lekkerkerk

Binnenkort gaan wij in verkoop met 9 nieuwbouwappartementen aan de Kerkweg in Lekkerkerk. De appartementen variëren in grootte van ca. 75m² tot 90m². Voorinschrijven kan, stuur een mail naar info@tsuontwikkeling.nl, onder vermelding van 'Kerkweg'. Wij informeren je dan over de voortgang en over de verkoopprijzen wanneer deze bekend zijn.

Situatieoverzicht.jpg

Binnenkort in verkoop: twee-onder-een-kapwoning in Capelle aan den IJssel

Op korte termijn zal gestart worden met de verkoop van een twee-onder-een kapwoning aan de Nijverheidstraat in Capelle aan den IJssel. De twee huidige woningen zullen worden getransformeerd naar woningen die voldoen aan de eisen van deze tijd. Het uitzicht op de Hollandsche IJssel is spectaculair. Heb je interesse in een van de woningen? Meld je dan hier aan.

20180215 vooraankonding Facebook.jpg

Website Veld en Beemd in de lucht

Veld en Beemd

Aan het Veld en Beemd te Krimpen aan den IJssel, staat ter hoogte van nr. 25 het voormalige kantoor van Qua Wonen.  Voor deze locatie heeft TSU Ontwikkeling B.V. in overleg met de gemeente Krimpen aan den IJssel een nieuwe bestemming bedacht. Het voormalige kantoorgebouw wordt vervangen door een 8-tal ruime nieuwbouw eengezinswoningen.

In samenspraak met de gemeente is gezocht naar een stedenbouwkundige samenhang met de bestaande omgeving en het daarbij behorende groen en parkeren.  Als uitkomst hiervan kunnen wij u met trots ons nieuwste project presenteren:

"Veld en beemd"

Versie 2-2.png

Het project omvat een tweetal woonblokken, bestaande uit een rij van 3 woningen en 5 woningen, allemaal met een diepe achtertuin.

Met trots kunnen wij u meedelen dat de website van ons nieuwe project Veld en Beemd vanaf vandaag actief is;

www.veldenbeemd.com