Website Veld en Beemd in de lucht

Veld en Beemd

Aan het Veld en Beemd te Krimpen aan den IJssel, staat ter hoogte van nr. 25 het voormalige kantoor van Qua Wonen.  Voor deze locatie heeft TSU Ontwikkeling B.V. in overleg met de gemeente Krimpen aan den IJssel een nieuwe bestemming bedacht. Het voormalige kantoorgebouw wordt vervangen door een 8-tal ruime nieuwbouw eengezinswoningen.

In samenspraak met de gemeente is gezocht naar een stedenbouwkundige samenhang met de bestaande omgeving en het daarbij behorende groen en parkeren.  Als uitkomst hiervan kunnen wij u met trots ons nieuwste project presenteren:

"Veld en beemd"

Versie 2-2.png

Het project omvat een tweetal woonblokken, bestaande uit een rij van 3 woningen en 5 woningen, allemaal met een diepe achtertuin.

Met trots kunnen wij u meedelen dat de website van ons nieuwe project Veld en Beemd vanaf vandaag actief is;

www.veldenbeemd.com