Ireneschool - Krimpen aan de Lek

Herontwikkeling voormalige Prinses Irene basisschool naar 8 woningen en 2 twee-onder-een kap nieuwbouwwoningen. Oplevering september 2017. Selectie uitgeschreven door de gemeente Krimpenerwaard en door TSU Onwikkeling gewonnen. Het ontwerp voorziet er in dat kopers op maat hun woning konden laten realiseren., ook variërend in woonoppervlakte binnen de bestaande contouren. Vandaar dat er minimaal 6 en maximaal 9 woningen konden worden gerealiseerd. Uiteindelijk zijn dit 8 woningen geworden.

 

 

 

 

Aloysisushof - Dongen

Herontwikkeling voormalige basisschool naar 8 herenhuizen, 4 starterswoningen en 2 twee-onder-een kap woningen. Oplevering juli 2017. Gebouw was eigendom van de gemeente dongen.

 

 

 

Contrefort - Dongen

In een van de mooiste straten van Dongen heeft This Side Up B.V. het project Contrefort opgeleverd. In deze voormalige schoenmakersvakschool zijn een half vrijstaande woning en een viertal appartementen gerealiseerd. De herbestemming heeft plaatsgevonden met volledig behoud van de authentieke uitstraling van dit mooie pand.


De Bank - Lekkerkerk

In het hart van het centrum van Lekkerkerk heeft This Side Up B.V. eind 2015 de herbestemming van het gebouw van de Rabobank opgeleverd . De herbestemming van de voormalige Rabobank omvatte een commerciële ruimte en 14 appartementen. Hiermee heeft een bestaand gebouw op een markante plek een prachtig nieuw leven gekregen.

In de commerciële ruimte op de begane grond is een ruime, 475m2, moderne mannenmode zaak, Ruit & Co, gevestigd en op de verdiepingen zijn 14 appartementen gerealiseerd. Het gehele gebouw heeft een volledig nieuwe, frisse uitstraling gekregen.  


Herbestemming ABN-AMRO bank te Lekkerkerk

In het hart van het centrum van Lekkerkerk heeft This Side Up B.V. eind 2015 de herbestemming van de voormalige ABN-AMRO bank opgeleverd . Op deze A-locatie in het centrum van Lekkerkerk zijn een tweetal commerciële ruimte gerealiseerd.

Het gehele gebouw heeft een volledig nieuwe, frisse uitstraling gekregen.